• AANKONDIGING: 10 July 2024 om 20:00 uur de Koperberg geopend!!!! Wees welkom!!
  • NEDERLAND 🆚 OOSTENRIJK op "DE KOPERBERG" GEOPEND VANAF 17:30 uur.
  • ONS ORANJE, aanstaande vrijdagavond om 21:00 uur op sportpark "De Koperberg"

Sponsors

Hoofdsponsor

Plastirec, opgericht te Beerse in 1989, specialiseert zich in het recycleren van diverse kunststofsoorten. Zo bied Plastirec een duurzame oplossing voor al uw productieafval. Een vak apart dat specifieke knowhow vereist.
www.plastirec.be 
 

Subsponsor

PLATEX BV (PLAstic and TEXtiles) is a private owned company and located in Leeuwarden in the north of the Netherlands.

During the last years we have specialized ourselves in post industrial materials from Polypropylene and Polyethylene, like film scraps, regrinds, regranulated materials and B-grade BOPP films.
www.platex.nl 
 
 

ICT sponsor

We denken online, we doen online, we zijn online. Digizijn staat voor alles online. We helpen u niet alleen met uw online boekhouding, maar ook met uw post en alles wat u nog meer digitaal tot uw beschikking wilt hebben. Digizijn in Meppel heeft ruim vijftien jaar professionele ervaring in ICT en web. We leveren niet alleen computer-onderdelen, we leveren alles. Hierbij moet je dus ook denken aan webdesign, webontwikkeling, netwerkbeheer, systeembeheer, etc. Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies.
www.digizijn.nl 
 

Everyoffice

Voor uw financieel pakket, digitaal archief, personeelsadministratie en een intergrale CRM toepassing. Alle modules zijn gekoppeld zodat u de gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Tijd en kostenbesparend.Ook biedt Count-in mogelijkheden voor uw kassa-systeem, marketingactiviteitenen ICT-vraagstukkken. 
www.everyoffice.nl  
 

ING

Samen met de KNVB, Geldfit, de Nederlandse Schuldhulproute, het SchuldenlabNL en De Voorzieningenwijzer maken we ons sterk om zoveel mogelijk kinderen te laten voetballen. Want voor 1 op de 11 kinderen is dat niet vanzelfsprekend. Omdat er even geen geld voor is. Terwijl er veel lokale en landelijke voorzieningen zijn om een kind te kunnen laten voetballen. Zonde toch?
https://www.ing.nl/de-ing/sponsoring/voetbal/niemandbuitenspel
 
 

HJ INFRAWERKEN

Feyenoord Amateur Partner