• AANKONDIGING: 10 July 2024 om 20:00 uur de Koperberg geopend!!!! Wees welkom!!
  • NEDERLAND 🆚 OOSTENRIJK op "DE KOPERBERG" GEOPEND VANAF 17:30 uur.
  • ONS ORANJE, aanstaande vrijdagavond om 21:00 uur op sportpark "De Koperberg"

Onze club

De vereniging:

v.v. Steenwijker Boys heeft een onuitwisbare indruk gemaakt bij velen, voor wie de vereniging een stuk van hun leven is geworden. Als ooit een club in sociaal-maatschappelijk opzicht voor een gemeenschap het nodige betekent, dan geldt dat wel voor deze 73 jarige voetbalclub. Daarnaast bezit de v.v. Steenwijker Boys een ongeevenaarde warmbloedigheid, zowel binnen de lijnen als daarbuiten wordt de voetbalsport met hart en ziel bedreven; spontane reacties en emoties worden niet geschuwd.

Tenslotte is de v.v. Steenwijker Boys voor velen, ongeacht de leeftijd, niet zomaar een voetbalclub maar ook een vast punt in het dagelijks bestaan. Een gemeenschap, een leefwereld waar je bijhoort en waarin je thuis voelt. Langs de zijlijn als de "Boys" in actie komt en een volle kantine aan de Parallelweg en op de drukbezochte feestavonden zie je pas hoe groot en hecht haar draagvlak is. Wanneer men over de v.v. Steenwijker Boys praat weet men dat dit aan de Parallelweg is, en laten we het zo ook maar houden wordt door menig Steenwijker gezegd.


Faciliteiten

De vereniging heeft nu 3 gediplomeerde trainers en 1 volgt op dit moment een curcus TCIII en staat voor zijn examen. De vereniging beschikt over een clubgebouw waarin een kantine, vergaderruimte, 1 materiaalberging, 1 opslagruimte, keuken, scheidsrechter kleedlokaal en 5 kleedkamers en materiaalberging zijn ondergebracht.

v.v. Steenwijker Boys is een Zaterdag en een Zondagvereniging van 150 leden. Ook beschikt v.v. Steenwijker Boys over een algehele coordinator. Daarnaast heeft de v.v. Steenwijker Boys de beschikking over een kunstgrasveld.

Kortom: v.v. Steenwijker Boys is een multi-sociale vereniging voor alle lagen van de bevolking.
Feyenoord Amateur Partner