• Zaterdag 21 september om 14.30 uur op sportpark "De Koperberg" Steenwijker Boys Vr 1 vs Staphorst Vr 2
  • Zaterdagmiddag om 17.00 uur op sportpark "De Koperberg"Steenwijker Boys za 1 vs Erica 86.
  • Zondag 22 september om 14.00 uur op sportpark "De Koperberg"Steenwijker Boys 1 vs Ruinerwold 1

#OPROEP #OPROEP #OPROEP #OPROEP

 

PASFOTO AANPASSEN IN DE VOETBAL APP......

 


Van 21 juni t/m 31 oktober kun je als lid je pasfoto aanpassen in de voetbal.nl app. Dus heb je nog een oude jeugdfoto, moet deze vernieuwd worden of vind je dat je pasfoto in het algemeen vernieuwd mag worden dan is dit de gelegenheid.
Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden. Het moet een herkenbare pasfoto zijn van jezelf. 
Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. 
Zorg voor een foto met voldoende contrast en neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.
In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app word je foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier. In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team. Zonder pasfoto waar je op te herkennen bent op je digitale spelerspas, mag jij niet deelnemen aan een wedstrijd.

  Terug
Feyenoord Amateur Partner