• De jubilarissen Henk ten Veen (60 jaar lid) & Jan Vink (25 jaar lid)
  • FEESTAVOND - v.v. STEENWIJKERBOYS - WEES WELKOM.
  • AANKONDIGING COMPETITIEWEDSTRIJD TE OUDEHASKE.

Steenwijker Boys doet een stapje terug, Olde Veste & Steenwijk gaan het overleg intensiveren.

                                                    

In het afgelopen jaar hebben de verenigingen goed en vruchtbaar overleg gevoerd. De verstandhouding was uitstekend en dat heeft op meerdere momenten tot win-win situaties geleid. Met de toekomst van het Steenwijker voetbal in het hoofd en de wetenschap dat je daarvoor in de eerste plaats aan de jeugd moet denken zijn er teams samengevoegd bij de jeugd. Tevens zijn er gezamenlijk scheidsrechtercursussen georganiseerd en is de afstemming over het accommodatiegebruik ook soepel verlopen. Natuurlijk waren er ook rimpels maar de kracht van samenwerken is gebleken uit de snelheid waarmee deze weer glad gestreken werden.

De jeugd zit bij de Olde Veste en VV Steenwijk en het is met name dat onderdeel wat gemaakt heeft dat de clubs in onderling overleg besloten hebben het vervolg van de samenwerking op te splitsen.

Op het gebied van accommodatiegebruik, deskundigheidsbevordering vrijwilligers en alles wat de sportbeleving en efficiency verder kan dienen blijven de clubs gezamenlijk in gesprek.
De frequentie van dit overleg wordt verminderd naar 2 bijeenkomsten per jaar.


VV Steenwijk en Olde Veste gaan het overleg intensiveren en zodoende kijken waar kansen en mogelijkheden liggen om nog meer winst te halen, de jeugd en seniorenleden nog beter te bedienen en ook een waardevolle speler te zijn in het maatschappelijke veld.
Het idee is om dit in verschillende werkgroepen te onderzoeken en dit zou in de komende 2 jaren vorm moeten gaan krijgen.

  Terug
Feyenoord Amateur Partner